Söndag och sol ☀️

7 februari, 2021 4 Av Ingela Fohlin

Nu har jag precis kommit in efter klyft ved . Jag tycker att det är rätt skönt att stå där ute och klyva ved.

I fredags eftermiddag fick vi lite fredags blommor av Carro och Rille ❤️ det brukar komma ibland med blommor, så glad jag blir ❤️ och så kom en gammal vän och hälsade på också och tog en fika.

Igår kom Yvonne, Alice, Louise, Pernilla och Tuva och vi hade en jätte härlig dag och kväll. Vi fikade, tog en härlig promenad i solen, bade i jacuzzin och de tog med sig mat och så grillade och tittade på Mello 🥰 och Louise hade bakat den goda kladdkakan som va Robin och min favorit kaka, den år vi till efterrätt 🥰

och så fick jag en jätte fin och skön mjukis tröja av Louise, Alice och Tuva.

Snart får vi besök från bonusfamiljen i Stockholm. ❤️

Kram till er alla ❤️