Söndag och Robin mår mycket bättre 👍

29 mars, 2020 10 Av Ingela Fohlin

Robin har mått mycket Bättre idag. En stor skillnad från i fredags och igår. Nu är han vanliga Robin igen ❤️ förutom att han är trött men absolut inte som igår.
Det måste ju varit den extra tablett av Saroten som gjorde att han blev så Påverkad så otroligt, trött ,vinglig och så orolig och rädd. Han va ju jätte ledsen igår och i fredags men värst igår. Det va jobbigt se honom så. Visst kan vi ha deppiga dagar ibland men han har inte varit såhär som han va igår. Den kan han ju bara varit deppig och det kanske inte berodde på tabletten. Men vi ska prata med hans läkare om det i morgon iallafall. idag har varit en mycket bättre dag. Vi gick till busshållplatsen och tillbaka idag. Det gick vingligt men han gick, det va tungt det sa han men han gjorde det. 💪. När vi kom tillbaka så satt vi ute i solen en stund.


Vi bestämde ikväll att vi inte kommer sova på Ronald McDonald nästa vecka på grund av Corona. Det känns tryggare att åka hem känner vi. Robin ville det också. Han behöver inte bli orolig om det finns någon där som är sjuk. Det kommer att bli jobbigt för honom att åka fram och tillbaka hela veckan för det är en tuff behandling . Men nu är vi inställda på det nu så det kommer att gå bra.

Kram till er ❤️