Söndag och mår dåligt

15 augusti, 2021 6 Av Ingela Fohlin

Ja, de här tar lång tid verkar det som. I torsdags tyckte jag att jag började må bättre och det gjorde jag ändå även om jag mådde illa och inte orkade mycket. Och så va det i fredags också och jag tänkte att jag skulle jobba som i morgon men det går inte. Jag blir hemma i morgon med. I lördags mådde jag sämre igen på dagen och låg hela dan, men blev bättre framåt kvällen och vi va hos några vänner till oss på middag i närheten  🥰  Men idag igen har jag inte mått något bra. Jag har så ont i kroppen mest  i hela benen och mår så illa och så orkeslös.
Jag får väl liggsår i soffan snart 😊

Men det går bra att äta ändå fastän jag mår illa. Men kaffe går inte. Då förstår ni att jag inte mår bra ni som känner mig för jag älskar kaffe 😊

Hoppas ni alla haft en bra helg ❤️
Kram till er alla ❤️