Söndag och jag är sjuk fortfarande

29 december, 2019 6 Av Ingela Fohlin

Ja, jag ligger kvar i soffan ock mår skit 😱 som igår. Stefan och Robin fixade med Robins EPA hela dagen igår så nu fungerar den och han är så glad 👍❤️ han ville verkligen få igång den till nyår och så blev det ❤️👍 så idag hämtade han sin kompis med sin EPA som ska sova över hos oss. I morgon åker Stefan med Robin till linköping för behandling och träning, kompisen får följa med. Jag ligger förmodligen kvar här i soffan i morgon med känns det som 🥺 men det borde vända snart tycker jag . Robin mår bra, han är bara rädd för att bli smittad av mig och det är jag med. I fredags bestämde vi tillsammans med Robins läkare att dra ner på en av smärtlindrings tabletterna han tar till kvällen för att se om det fungerar ändå. Hoppas verkligen det för då är det ju åt rätt håll. Då kanske de jäkla tumörer inte växer iallafall.

Kram till er Alla❤️