Söndag och hemma.

27 oktober, 2019 9 Av Ingela Fohlin

Igår glömde jag bort att skriva. Dagen fick fort. Första natten hemma. Stefans och min nya sovplats är för närvarande i soffan nu, vi får varva eftersom Robins nya säng nu är i vardagsrummet så blir det att någon av oss får ligga här nere också. Men det funkar. Igår fick Robin besök, vi blir så glada så roligt och man blir så varm i hjärtat när hans kompisar kommer och hälsar på honom. De gjorde de idag också. De är verkligen bra vänner säger han och han blir så glad att det vill hälsa på honom. Igår va Marita och mormor ute hos oss, Stefan jobbade och va på utbildning. Vi plockade upp all packning, Marita bakade massor och gjorde olika maträtter vi och gjorde iordning ett ställe för alla mediciner. Det behövs verkligen så vi inte glömmer bort något.

På tal om att inte glömma bort saker,det har jag gjort nu🙄 jag skulle ju skicka information till en tjej som jag pratade med på telefon igår, vilket jag skulle göra idag, men det försvann helt, jag får göra det i morgon istället. Förlåt. Hon och hennes man har läst min blogg, vilket gör mig väldigt glad,❤️ hon har samma cancer som mig, trippelnegativ och metastaser. Det kändes jätte skönt och bra att få prata med någon som har samma sort cancer som jag själv pick metastaser . Jag tyckte att det kändes som vi tänkte så lika. Jag vet några till som har det, men det har inte blivit av nu att vi pratat med varandra länge. Knäppt nog. Men ibland har jag nog med mig själv. Jag har försökt verkligen att inte tänka på röntgen i helgen och det har gått rätt bra. Det märkliga va att hon hade samma läkare som jag och hon är helt tvärtemot mot henne som hon varit mot mig, känns som en helt annan människa. För henne var det inga problem att få ut röntgen bilderna, hon va så hjälpsam och sa till hennes att snabbast va nog för henne att ringa röntgen så skulle hon få ut bilderna på en skiva 🙄 märkligt och jag va tvungen att JO-anmäla henne för att få ut dem, för det skulle jag inte få för bilderna ägde regionen inte jag sa hon bestämt ….. Och ringer hon och vill prata med henne så ringer hon upp samma dag.. Hon tycker nog Verkligen inte om mig av någon anledning. Jätte konstigt, hon va ju så mot mig i början, men vände sedan när jag åkte ner till Tyskland. Men den här tjejen har också pratat med läkaren om att göra samma sak, men det va inga konstigheter med det 😱. Det va nog så kanske att jag fick ta förste smällen och allt med röntgen och andra alternativ mediciner. Den 8/11 har jag tid till henne så det känns bra ändå. Igår bestämde vi att vi skulle äta strikt ketogen kost. Vi har slarvat lite, inte så att vi ätit godis eller en massa socker utan mer att vi druckit mjölk, ätit potatis, morötter, frukt. Men nu gör vi ett nytt försök och det känns bra. Marita har hjälpt till också och gjort godsaker till oss. Vi har ändå varit duktiga ätit bra mat som vi fick av Lena ock Nilla som de gjorde till oss på sjukhuset till exempel , men slarvat lite däri mellan. Och slarva får vi inte göra nu 💪 Det som känns bra är att vi gör det här tillsammans, hela familjen . Det betyder jätte mycket och gör det lättare, mycket lättare. Marita skickar lite recept ibland på maträtter de provat hemma och så har de skickat en bild på vad de ätit 😉. I morgon blir det Linköping igen för Robins del klockan 10,00 ska vi vara där. Kram till er ❤️