Söndag och den här veckan är slut snart

15 mars, 2020 10 Av Ingela Fohlin

Idag är jag jätte seg. Det känns som jag är på väg att bli sjuk 😱 som jag inte fick bli. Nu ångrar jag att jag jobbade i veckan när alla va sjuka. Det känns inte bra nu, får se vad de blir av det. Vill ju absolut inte smitta Robin med något. 😱 får inte det…
Igår skulle vi ha haft femkamp i Finspång med några av Stefans syskon Yvonne med familj och Pär med familj men vi vågade inte riktigt nu med tanke på smittrisken så vi ställde in det. Robin va hemma med en kompis och jag och Stefan åkte istället hem till Pär och Pernilla på middag på kvällen. En jätte mysig kväll, Yvonne med familj va också med.
Louise ock jag åkte ner till Ica i Skärblacka precis innan stängning för att jag skulle slippa att åka på morgonen idag och handla I Husby. Där va tomt på många hyllor…

Men vi fick med det vi skulle ha ändå 😊
Idag har vi legat i soffan Stefan och jag hela dan. Nästan iallafall, Stefan gjorde ett prov på nätet i morse, en truck utbildning som han gjorde i lördags och gjorde provet i morse 👍 duktig va han för han hade bara ett fel😊👍 men det stör honom lite för han ville ju ha alla rätt såklart 😊

Robin mår bra och har bara haft lite ont i ryggen. I Morgon är det en ny dag med behandling för Robin och träning. Stefan och han åker till linköping och så behöver vi kolla så inte några av de alla mediciner han tar tar slut, det vore inte så bra. Blir lite nervös nu med Corona.. Han får inte bli sjuk och hans mediciner får inte ta slut…
Tror att jag blir hemma o morgon känns det som.

Stackars Stefan som inte vill ha några mer djur i familjen 🙃 nu har Robins kompis en liten chihuahua som är här hos oss ❤️ det går jätte bra med våra hundar och lille Milton ändå.😊


Kram till er ❤️