Söndag och blandade känslor

Söndag och blandade känslor

23 maj, 2021 10 Av Ingela Fohlin

Man skulle kanske kunna tänka att vi blev jätte glada i fredags med mitt besked och visst är vi det. Men det blev blandade känslor. Vi gick in hos läkaren och vi hade varit så spända inför  läkarbesöken som vi är varje gång. När vi gick ut därifrån så släppte allt och det är som Stefan sa i bilen när vi åkte hem. Att man blir så matt efteråt  luften går ur en bara, för att man har spänt sig så mycket under de här veckorna efter röntgen och varit så nervös. Det är sjukt hur det är.  Vi kände väl ingen direkt lycka direkt. Vet att det låter knäppt men jag tror vi blir lite avtrubbade. Vi borde vara glada och visst är vi det. Men vi gör det här var tredje månad. Det är som det är bara och visst är det skönt att jag inte har några aktiva cancerceller. Klart vi tycker det.

Men samtidigt i fredags va det 6 månader sen Robin dog så det kändes sådär. Vi åt lunch Stefan och jag och åkte sedan upp med en ros och tände ljus hos Robin. Älskade Robin helt sjukt att det gått 6 månader. Varför lever jag och inte Robin…. Jag har en minst lika aggressiv cancer som han hade…. Känns så fel 💔

Jag hade den bra läkaren, de är bra alla, men det är bara det att han är empatisk vilket betyder mycket för mig och han ger mig tid och säger alltid att jag kan ringa när som. Han frågade om jag va vaccinerad för det trodde han att jag va, men jag sa att jag ringt och frågat och det hade sagt att eftersom jag inte hade aktiva cancerceller nu så va jag inte i risk grupp. Men han hade sagt till med en gång när de började vaccinera att jag skulle vaccineras för jag tillhörde riskgrupp och skulle jag skulle då inte heller va bland människor. 🙄 och jag har jobbat hela tiden på skolan. Men nu är det som det är och jag har haft det och har förhoppningsvis har antikroppar ett tag till.  Men han va arg på hur det har sköts sa han.

Lördag va en rätt jobbig dag också, men jag mådde bättre på kvällen. Vi fick besök så det va trevligt. Hampus har varit ute med hans vänner på kvällen och så blir vi glada 🥰 det betyder så mycket att han har någon att bara med. ❤️ Och idag har han varit ute och fiskat 😊
Idag har varit en bra dag och vi har varit ute hela dagen. Det händer lite i växthuset 🌿🌺 men det går lite saktare än förra året tror jag. Kallt har det varit idag,  men ändå uppehåll. Det började inte regna förrän till kvällen.

Kram till er alla ❤️