Söndag kväll i Robins fotölj

1 november, 2020 5 Av Ingela Fohlin

Nu ligger jag i Robins fotölj och skriver till er, Robin ligger bredvid i sin säng. Vi har haft en bra dag idag med ❤️ vi har haft besök hela helgen. Det har inte varit jobbigt bara mysigt och vi får annat att tänka på också så vi är glada över alla som kommer och hälsar på. Vi kan ju inte åka iväg någonstan och Robin sa idag också att han tycker om när vi får besök.

Han har mått bra idag ändå, trött men ändå med ❤️ På eftermiddagen kom Jeppe med sin lilla hund Elton och hälsade på.den åkte Jeppe och Hampus och ett tag och lämnade lilla Elton hos oss. Då kom Marita och Uffe med deras nya husbil ❤️🥰 jäklar vad den va fin ❤️ De stannade till kvållen och Jeppe ringde och frågade om vi ville ha Tacos 😊 vilken fråga 🤣 älskar ju tacos så de köpte med det och han bjöd på tacos så vi fick en härlig kväll idag med.

😊 hans lilla hund fick stanna kvar tills i morgon, han låg mycket hos Robin och kelade.så himla söt ❤️ nu ligger han hos Robin och jag har också lagt mig hos honom nu.

Så ikväll hade vi fullt av hundar 😊 den hundar och en liten kisse som vi inte riktigt vet vad han ska heta. Vi tycker inte att det känns bra med Sune heller 🤔 det är ingen Sune 🙃 vi säger Kissen eller Katten och det går ju inte.

Kram till er alla ❤️