Söndag kväll

7 februari, 2021 10 Av Ingela Fohlin

Sitter i Robins fotölj ❤️ vi har haft en jätte mysig eftermiddag och kväll. Vi fikade och så fick jag massor av fina presenter. På kvällen år vi tacos. Precis strax innan de kom fick jag en panikångest attack och började hyperventilera efteråt igen. Det gick över efter en halv timme ungefär. Jag låg på golvet i köket. Skitjobbigt ärligt talat 😢 Sen hjälpte de mig in till soffan och jag vilade där tills det gick över. Det jobbiga är att jag blir så trött efteråt också. Det känns som jag har sprungit flera mil. När jag tänker på det om jag skulle få det när jag är själv är det ju inte så bra. Då är jag inte säker på att jag kan ta mig ur det. Får hoppas att det inte händer igen nu.

Vi fick iallafall en jätte mysig eftermiddag /kväll 🥰

Så här ser det ut överallt 🙃

Nu har vi hela huset fullt av guld snören 🥰😊 Amanda och Emma tyckte att det skulle vara lite mer och i mindre bitar så de gick och knöt rosetter på de flesta dörrhandtag 🙃

Kram till er alla ❤️