Söndag 4 oktober

4 oktober, 2020 6 Av Ingela Fohlin

Vi har haft en bra helg. Klart att tankarna går i huvudet nästan hela tiden men jag tänker att de inte ska få förstöra min tid att leva och min tid att få njuta av att leva. Få leva för stunden, för de små stunderna som faktiskt är bra och som jag kan känna att jag är glad att jag har min familj som jag älskar och släkt och alla vänner som finns för oss ❤️

Tänk på det att ni ska njuta av att ni lever och för de små stunderna som ni bara kanske sitter och pratar över en kopp te eller myser tillsammans i soffan..bråka inte över småsaker. Tänk efter innan om det är värt det.

Igår badade vi i bubbelbadet och åt gott och hade det jätte mysigt. ❤️
Idag åkte Stefan, Hampus och jag till Lena och Marcus och ställde in Hampus båt i deras lada 👍 så snällt att vi får ha båtarna där. Robins båt går nog också in där. Vi fick inte den såld som vi hoppats på för han vi lämnade båten åt som skulle laga den hittade inget drevhus så om det är någon som vet nån som har ett begagnat drevhus till Robins motor så säg till 👍.

Nu ligger jag i Robins fotölj, jag brukar göra det när Stefan går upp och lägger sig tidigt och Hampus går in till sig. Så ligger jag här och Robin i sin säng och så ligger vi och små pratar och kollar i telefonerna emellanåt eller skriver som jag gör till er nu.😊🥰 det är lite mysigt att ligga här hos honom och bara är. Precis som jag sa tidigare. Ta till vara på tiden ❤️

I morgon är det måndag och jag ska jobba. Stefan ska gå upp om fyra timmar och börja jobba 03,45 😱 fyy för hans tider. Hampus åker också iväg till sitt jobb med 7,30 bussen och mormor kommer ut till Robin. Robin ska inte ha någon behandling i morgon eftersom han ska göra röntgen på tisdag, så då tar vi behandlingen samtidigt. I morgon börjar han med ny omgång cellgifter hemma. Så idag va sista dagen med Etoposiden. Han har tagit halv dos hela omgången och vi börjar med halv dos med sandoxanen i morgon. Hans blodvärden har legat på samma ungefär, så det är bra. Men benmärgen är trött nu, men det lite ju inte så konstigt. Men han gör vad han kan för att stärka kroppen.❤️
Kram till er alla ❤️