Söndag 21/8

21 augusti, 2022 8 Av Ingela Fohlin

Vad tiden rullar iväg. Det är en vecka sen jag skrev till er. Jag har känt mig sådär fotfarande, så jätte trött i kroppen och ont, har legat och hyperventilerat också.
Vi har haft en social helg😊 vi har träffat vänner både på fredag kvällen och lördagkvällen. Det va ju inte så att det va mycket folk, det va bara ett par och samma på lördagen också  som vi inte träffat på hela sommaren, jätte mysigt ❤️, men samtidigt så jobbigt för mig, men jag valde det i helgen och då visste jag att jag inte kunde göra något annat eftersom jag har varit sämre nu ett par veckor veckor, trädgården och växthuset får lida. Men det kändes ändå bra att jag klarade det även om det gjorde att jag legat hela helgen förutom kvällen.  Det blev lite för mycket med två kvällar efter varandra, det vet jag och jag va medveten om att jag skulle bli dålig. Men Ibland får det vara bara så kände jag. I veckan har jag varit hemma hela veckan. Jag Fick besök av min älskade vän Marie ❤️ i torsdags tror jag att det va. Det blir alldeles för sällan vi träffas.
Min plan va att jag skulle åka till skolan och hälsa på I fredags men det gick inte kände jag. Då hade jag nog blivit mycket sämre än va jag är. Så jag tänkte att jag skulle försöka att åka dit nästa vecka. Jag har kollat på att fixa typ tatuering på ögonbrynen till Marita och då tänkte jag att vi kunde göra det tillsammans. Inte en sån som håller i all evighet. Men jäklar vad det va dyrt 😨 det ska jag inte göra, jag tänkte att jag kunde göra det med Marita för hon har tappat så mycket nu av både hår, ögonbryn och ögonfransar, hon har kvar, men inte så mycket. 3000-3500 kostar det. 😱Det kanske är normalt pris, det kändes bara så mycket när jag tänkte att jag skulle  boka i helgen. Vi får se hur Marita gör. Hon mår sådär fortfarande och likadant psykiskt ❤️ Allt kommer ikapp henne tror jag. Det är så svårt att förstå att det händer en själv, man läser om det ofta, alltid någon som har eller har gått det, man vet någon kompis kompis som har cancer, men man tänker inte ar du kommer att känna en själv. Sen står man där helt plötsligt och har cancer. Jag, cancer.., det är så hemskt, hela livet förändras…..  Den är bland det hemskaste sjukdomar man kan ha.  Cancer, spridning, operation, cellgifter, all oro. Det är tufft, så många känslor, så psykiskt jobbigt  ❤️ Jag vet känslan av att åka på sista behandlingen också, jag va tacksam över att jag klarade den tuffa cellgiftsbehandlingen men all oro som det medför, börjar det växa nu igen… Hela tiden, alltid finns oron där som en klump i magen.❤️
Nu ligger jag i sängen och ska försöka att sova tänkte jag. Jag kunde inte sova inatt för jag mådde så dåligt i kroppen. Inte ens sömntabletterna hjälpte, jag tog en extra efter några timmar eftersom jag inte somnade, men det hjälpte inte så inatt  borde jag somna. Stefan sover redan 😴 han ska upp 02,30😱 Vi har haft besök av viltsvin igen två nätter i rad. Det har inte varit så stora som tur är för det blev inte så mycket förstört 😳

Vi har fått kycklingar igen också 😊. 3 stycken små söta bebisar är i hönshuset med sin mamma. De är så söta. 🐣 så duktig mamma hon är ❤️

Kram till er alla ❤️