Söndag ☀️

Söndag ☀️

14 augusti, 2022 6 Av Ingela Fohlin

Vilket underbart väder vi har ☀️☀️ jag älskar värmen. 🥰 även om jag tycker att det är lite för varmt i solen så är det ju bara helt underbart.

Vi har haft en bra helg. Stefan och jag har varit hemma hela helgen och bara slappat ❤️ inget besök heller 🙃 idag fick vi lunch, älgburgare nere hos Hjort och Vilt vid kajen. Det är så härligt att sätta sig vid vattnet ☀️ och bara njuta av en så underbart god hamburgare tallrik vid havet och solen. Det är verkligen lyxigt ☀️😊

Han gör så otroligt goda och så fina tallrikar 😊 så lyxigt.

För en stund sedan gick jag in i vårt växthus och det bara kommer nya tomater i vårt växthus och utanför, och de är så goda. Vi har fått och får en så helt otrolig skörd av både tomater, gurkor, grönkål och massa annat gott. Det bara växer trots att jag inte tagit hand om dem som jag skulle. Jag har bara låtit det växa vilt 😊 jag har inte velat haft krav på att jag måste tjuva tomaterna, det har jag struntat i och det blev ju bra ändå.

Igårkväll låg vi ute på baksidan och hade det skönt i soffan och vi fick sällskap av vår älskade tupp och hans tjejer och ofta är ankorna med. Det är så sällskaps sjuka. Det kommer alltid när vi sitter ute och lägger sig eller bara är hos oss.

Idag har jag mått  lite bättre 🥰  jag är så glad för det för det har varit en tuff och jobbigt tid sen jag va hos onkologen. I fredags kom Marita ut och vi gjorde ingeting. Hon låg ute mest och jag låg inne i soffan men jag fick anfall ändå och mådde skit, låg och hyperventilerade 😳. Har mått så dåligt så nu är det skönt med en bättre dag idag. ❤️

I fredags va Stefan hemma från jobbet. Det händer aldrig men han hade så ont i ryggen så han kunde inte jobba. Idag är det bättre efter han har vilat i helgen ändå. Tror att han skulle behöva gå till en kiropraktorn eller naprapat men han är envis min man 🥰 så det kommer nog inte att hända.🙃

Marita mår inget vidare 😢 Det är tufft för henne nu och det blir ju jobbigare och jobbigare efter varje behandling. Det tar längre tid för återhämtning för henne. Så nu har hon haft tuffa dagar sen cellgiftsbehandlingen i onsdags. Det tar ju på hela kroppen med allt gift som sprutas in i kroppen. 😱

Kram till er alla ❤️