Sol och värme ☀️☀️

11 oktober, 2022 8 Av Ingela Fohlin

Nu sitter jag utanför husbilen i solen ☀️ det är underbart väder idag med  ☀️ igår åkte vi ner till stranden och åt, vi hittade en kick till mig så då tänkte vi att det går bra 😊 vi åt tapas och jag drack den godaste sangria jag någonsin druckit 😊 Hampus tyckte också om den. Servitören berättade att ägaren hade vunnit första pris på sin Sangrea i hela Spanien för något år sedan. Vi hann precis äta klart så kom världens oväder.☺️, det verkligen öste ner och blixtrade Jag åkte i förväg först med kicken för att stänga alla våra takfönster 😊 men det hann bli blött iallafall. Vi va helt dyngsura. Vilket skådespel på himlen med massor av blixtrar 😊.

Idag mår jag rätt bra känner jag så återhämtning går bra.

Elton försökte hitta lite sol förut. Han är som mig ☀️

Det här åt vi igår

Bland annat 😊 vi tog inga fler bilder men det va massor av olika maträtter och det va jätte gott 😊

Jag pratade med mamma igår och hon läste upp ett brev från min läkare där  det stod att det inte fanns några nytillkomna metastaser och att mitt sjukdomstillstånd är stabilt. Jag får ringa och få en telefon tid när jag kommer tillbaka tänker jag. Vi har fortfarande problem med Telia med att kunna svara på inkommande samtal.

Kram till er alla ❤️