Sol idag ☀️

Sol idag ☀️

23 november, 2021 11 Av Ingela Fohlin

Det värmer så otroligt mycket när jag tänker tillbaka på i söndags vid minnestunden vi hade här hemma.  Det va så otroligt fint, samtidigt som det va så otroligt sorgligt. Det är ett helt år sen Robin dog. Vi har så många fina omtänksamma människor både vänner och familjer omkring oss vilket jag/ vi är så otroligt tacksam över.❤️❤️❤️ tack till er alla som finns omkring oss och som finns för oss. Och vilka fina underbara kompisar han har. Jag skulle vilja ha dem alla hos mig hela tiden. 🥰 🙏 Det va så fint att se när alla hans vänner kom ❤️❤️❤️

Det måste vara så jätte jobbigt och smärtsamt att förlora sin vän med cancer. Att se  sin vän bli sämre och sämre, sjukare och sjukare.  Hans kompisar fanns där hela tiden och den fina festen de ordnade för honom. Helt otroligt ❤️ det va verkligen det bästa ❤️ jag kommer aldrig att glömma det ❤️

Marita sa precis så igår när jag pratade med henne. Hon sa att vi har så många fina människor omkring oss, så närvarande och hon tyckte att det va så fint att se. ❤️❤️❤️

Och Robin som inte trodde att han hade så många runt omkring sig först. Han va så närvarande och så omtänksam mot alla. Han ville verkligen att alla skulle  ha det bra och inte vara ensamma. Han såg alla. Hans sista år blev han så vuxen, han hade ett hjärta av guld ❤️ sån fin själ. Bara att komma på den här texten som han tänkte ut själv ❤️

• Va dig själv och ingen annan

• Va med dem jag älskar gör mig så glad

• Lev så länge du kan

 

Jag kommer ihåg en dag på sjukhuset i Linköping när det kom en man med rullstol och ingen hjälpte honom. Vi satt i fiket och skulle upp till Bond  för att han skulle få cellgifter. Robin blev ledsen över det han såg och gick upp och körde honom med rullstolen och hjälpte honom med brickan när han skulle handla kaffe i kafeterian. Trots att han själv inte mådde bra och hade svårt att gå så kunde han inte se på att ingen hjälpte honom. ❤️❤️❤️ älskar dig Robin till månen och tillbaka för alltid för evigt.

Jag har får bakslag i mitt mående.. Det tog hårdare än jag trott förmodligen i söndags. När allt va över och nästan alla åkt hem blev jag så dålig och kroppen mådde inte alls bra, den bara la av och jag låg i soffan.

Men det va ändå värt det ❤️❤️🙏 det va det ❤️ det är minnen jag aldrig kommer att glömma. Den fina värmen från alla människor omkring oss ❤️

Jag trodde sen igår att det va bättre när jag vaknade. Men dum som jag va åkte jag till skolan men bara för en timme för det kändes som jag skulle fixa det. Men det skulle jag inte gjort för sen låg jag hela dagen och kvällen. Orkade inte ens att sitta upp för att äta på kvällen. Det är jäkligt svårt att veta eftersom jag tyckte att jag mådde bra när jag vaknade.

För så här vill jag inte bli. 😱 det är så påfrestande på kroppen och psyket. Att må så dåligt att inte ens klara av att sitta och äta. Jag gjorde verkligen inget annat än legat i soffan från det jag kom hem vid 12 helt sjukt det här. Och ändå tyckte jag att det gick bra när jag va på jobbet. Kände mig bara lite trött. Gick upp och la mig vid 22 så då har jag legat i 10 jäkla timmar i soffan. Emellanåt trodde jag det blev bättre för en minut sen sämre igen.

Kan ju inte ens ta hand om hemmet eller mig själv 😳

Mår lite bättre idag, känner mig inte lika sjuk men jag är så otroligt trött. Men jag ska inte säga något för det kan ju bli sämre senare, så är det med det…

Kram till er alla ❤️