SOL ☀️

SOL ☀️

2 juni, 2021 4 Av Ingela Fohlin

Så skönt med solen och värmen nu.  ☀️ Det har gått att bra att jobba de här dagarna. Det har varit  skönt att kunna vara ute när man kommer hem. Jag tycker att det är så skönt och avslappnande att hålla på i trädgården 🌿🌺 men blir lite frustrerad bara på alla jäkla mördarsniglar. Jag va ju lite nervös över att det övervintrat i växthuset och de hade de förmodligen gjort för jag plockade två nya ikväll. Jag tyckte att jag va så noga med att salta så de dog i höstas och jag sprejade med sprit därinne. Nu tog jag två igen.

Men vet ni hur många jag  plockade när Hampus och jag gick ut en liten stund på framsidan av huset 84 stycken på max fem minuter. Massor av bebisar så de har väl hunnit med att få en omgång ungar redan. Hatar dom verkligen 😡 de är så äckliga 😞

På fredag kommer de och hämtar Robins EPA om den blir klar, jag hoppas det nu. Så vi får iväg den. Kommer att kännas tungt när de åker härifrån så.❤️

Kram till er alla ❤️