Sol ☀️

Sol ☀️

13 oktober, 2021 6 Av Ingela Fohlin

Vad jag älskar när det är som ute ☀️☀️ visst gör det så mycket med humöret. Igår kom en gammal vän och hälsade på ❤️ vi träffades -93 första gången när hon flyttat till Norrköping. Vi fann varandra och hade några roliga år tillsammans. Så igår va det här mysigt att kunna sitta och prata om vad som hänt i våra liv 🥰 hon kom med en jätte fin jacka som jag fick och fina blommor 🌺❤️ vi va ute och gick en långpromenad. Alldeles för lång för mig märkte jag. Det kändes på eftermiddagen, kvällen. Men det va det värt ändå 🌺 Det är svårt att hitta en bra balans. Men jag lär mig hela tiden vad jag orkar eller inte 🙄 för igår lyssnade jag inte på kroppen och fortsatte att gå för att det va så skönt ute. Jag får välja på dagen vad jag ska prioritera och om jag gör för mycket på dagen så känns det dagen efter. Som idag 😳

Idag är jag trött, förmodligen sen igår så nu ligger jag i soffan. Jag hade tänkt åkt till skolan och hälsat på men jag får vänta lite och känna efter för nu kan jag inte åka än i allafall.

Men tycker att det ändå känns bättre, jag tycker att jag orkar lite mer eller också är det för att jag nu börjar att lyssna på min kropp 😊 ibland 😊

Men måste säga att det är jäkligt frustrerande ibland för jag hade en plan för idag som jag sett fram emot. Men så är det ibland…

I måndags gick jag en härlig promenad i solen och satte mig på en stubbe i skogen där solen lös igenom alla träden ☀️ det va så skönt att bara sitta och ta in naturen.

 

Kram till er alla ❤️