SOL☀️☀️☀️

SOL☀️☀️☀️

29 maj, 2021 10 Av Ingela Fohlin

Så skönt med sol och värme, vilken kontrast mot I torsdags då cyklade jag i 6 grader och med vantar på mig och önskade att jag hade haft en mössa och tills nu med sol och värme.
Jag har mått bättre den sista tiden. Jag tog tag i mig själv, det går inte att deppa ihop för längre då blir det bara svårare att ta sig ur det. Nu är jag tillbaka på en deppardag. Klart att han finns i mina tankar hela tiden älskade Robin ❤️ men jag försöker att tänka att han hade velat att jag ska leva, Stefan och Hampus med. Men han finns i våra tankar hela tiden  varje timme, minut ❤️

Mina revben har inte blivit bättre snarare tvärtom. Jag ringde och pratade med läkaren eftersom jag är svag i kroppen och tagit bort delar av revbenet. Han sa att han va säker på att jag brutit revbenet. Eftersom det har blivit värre efter en vecka ungefär och jag har jätte svårt att vända mig i sängen, ont när jag andas, skrattar nyser ska jag inte tala om 😳 har svårt att bära, kan knappt ta på mig byxorna. Det är bara att ta det lungt, det blir nog bättre snart,  men det skulle ta en till två månader ungefär. Jag får ta det lungt 🙄 det är ju inte så lätt då. Jag hade ju hämtat sten för jag skulle göra en fin rabatt, jag provade att springa 🙃 det får jag vänta med..jag har lite svårt att ta det lungt 🙃

Det har varit tråkiga regndagar en längre tid och kallt  så nu känns det skönt med sol ☀️ igår kväll va vi hos några kompisar och hade det mysigt och åt gott. Vi tittade på filmklipp på vandringsleder 🥲 som de har gått på och ska och åka till. Spännade så nu blev vi lite taggade att åka iväg med husbilen, det finns ju jätte fina vandringsleder 🌿🌺  vi kommer nog inte börja med att vara lika seriöst som dom som ska gå flera mil om dagen. Vi får börja lite försiktigt om jag ska lyckas att få med Stefan på det 😊

Nu ska vi åka till Stefan syster med familj och ha det mysigt tillsammans och stanna tills i morgon ❤️🥰

När jag va hos Lena i veckan och tittade på kort så såg vi det här kortet, tyckte det va fint bara lite suddigt då på Hampus och Robin ❤️Det va länge sedan 🥰

Kram till er alla ❤️