Snöat idag ❄️

Snöat idag ❄️

31 mars, 2022 8 Av Ingela Fohlin

På eftermiddagen fick vi blommor 🌺 fina tulpaner. Tack Carro och Rille ❤️ jag blir så glad och varm i hjärtat ❤️
Ikväll när jag pratade med Marita mådde hon bättre.❤️  Nu hade de fått ordning på hennes smärtlindring som tur va. Jag vet ju av erfarenhet både genom mig själv och genom Robin att det tar tid innan man får en bra balans med smärtlindringen och det är fruktansvärt jobbigt för alla innan den blir bra. Kommer ihåg att det va så smärtsamt at se när Robin hade så ont och inget kunde man göra för att det tar tid för få rätt dos och rätt smärtlindring som passar just din kropp.

Nu sa hon själv att hon trodde hon kunde sova inatt 🙏

Jag tänkte att jag skulle klara av att åka och hälsa på henne i morgon en stund. Hoppas att det går bra. Jag har varit så himla trött de här dagarna men det har ju inte varit så konstigt heller. Det blir bättre snart.
Jag har fått en ny tid till arbetsterapeut nu på rehab/postcovid mottagningen den 11 april så det känns bra ändå.

Lilla Elton har fått en ny bädd som han tycker om.❤️

Kram till er alla ❤️