Snöar idag ❄️

23 februari, 2022 7 Av Ingela Fohlin

Nu är det fem dagar sen jag skrev. Det händer inte så mycket för jag ligger här i soffan. I måndags vad Hampus och jag inne i stan och träffade personal för Hampus ska bo. Jag gjorde bara det sen åkte hem. Kycklingarna växer 🐥 de är så söta. De tycker inte om när vi släcker på kvällen. 😊 Just nu har vi översvämning vid höns och ankhuset på baksidan. Det går sådär. Vi har försökt att sätta en pump och pumpa ut vatten emellanåt men det skulle behövas grävas vid växthuset ordentligt igen. För det här kommer att hålla på hela tiden nu så länge det snöar eller regnar 😱. Sen märkte vi att vår värme har gått sönder i köket, badrummet och tvättrummet. Det är golvvärmen som inte fungerar som den ska. Stefan ska försöka se kolla på den, men det går ju inte så bra just nu när han jobbar sent hela veckan och sen flyttar Hampus i helgen. Vi har värme så det går ingen nöd på oss 😊 det blir bara dyrt 😨 för vi har satt in El element för annars går det inte att vara där.

Med mig är det faktiskt ingen skillnad, det blir ingen skillnad alls just nu känns det som.
Jag va ju inne i stan i måndags och hade tänkt åkt till jobbet igår en stund och idag men jag avbokade det för det går inte. Jag blir så ledsen ärligt för det här med utmattningen. Jag tycker att det är så jobbigt emellanåt när jag inte ens klarar av små saker hemma. Just nu känns det faktiskt piss. Jag vill ha mitt liv tillbaka 😢 det här är så psykiskt jobbigt periodvis. Jag vet att det kommer att ta tid, men det har gått väldigt lång tid redan och nu står det helt still. Jo, lite bättre efter nyår har jag blivit, men sen står det still.
Det blir säkert lite bättre när det blir lite varmare ☀️ och sol.
Jag har fått tid till rehabkordinatorn den 10 mars, först blev jag glad och tänkte att nu så händer det lite. Nu kanske jag kommer in för någon rehabplan och remissen till postcovid kommer igång men när jag läste på vad det gällde så va det uppföljning och stöd 😳 så vad det med det. De ringde från postcovid mottagningen igår för jag ringde till dem förra veckan för att se var jag står i kön. Men de hade inte fått in någon tid nu som hon såg och hon sa också att även om min läkare skickat remiss dit så sa kan det kan vara svårt för mig att komma in eftersom min läkare har gett mig diagnosen uttmattings syndrom. Även om hon vill att jag ska utredas postcovid och jag har samma symtom så kan jag komma långt ner i kön för de har egna läkare som kollar först också.  Så va det med det. Vi får se vad rehabkordinatorn säger den 10 mars. Som det känns nu så känns det inte så hoppfullt till att börja jobba innan sommaren. 😢 Jag måste ju klara av att vardagssysslor först. Min tid ligger fortfarande  på två till tre timmar om dagen sammanlagt.

Nu ska jag gå ut i snön och släppa ut ankorna från sitt lilla hus. Det vill nog ut och bada i snön.🥰 hönsen och tuppen stannar nog kvar i huset för de gillar inte det här vädret. ❄️

Kram till er ❤️