Snö idag ❄️och inte mycket bättre

Snö idag ❄️och inte mycket bättre

5 januari, 2022 7 Av Ingela Fohlin

Det blev inte så mycket bättre igår. En stund bara sen har jag mådde jag  skit och idag med. Emellanåt har jag inte ens orkat hålla ögonen öppna, men jag somnar inte ändå fast kroppen skulle nog behöva det. Det går bara inte. Jag är så trött så jag mår illa. Hela kroppen är så trött, hela huvudet. Ärligt så har jag mått så dåligt emellanåt så jag tänkte till och att jag behövde ringa för att se vad jag skulle göra. Helt sjukt så jag blev. Stefan kom hem med en papperspåse så jag har andats i den ett tag.  Snart en vecka har det gått, bara det går tillbaka. Jag blir lite rädd att det kommer att vara så här nu. Jag tyckte ju förut att det va lite bättre innan nyår. Det jag har märkt att jag får tillbaka är också det här som jag kände i kinderna som jag fick efter covid då när jag blev så trött kände jag ju att kinderna svullnade innan så då hann jag stanna bilen eller gå ut från något möte. Nu är det tillbaka igen men det sitter i hela tiden.
När jag blivit så här trött och mått så här dåligt så har det hjälpt lite at ta en Soul red, men inte nu. Vet inte om jag berättat om den. Det är massor av koncentrerad näring som går ut i blodet. Robin och jag tog den förut. Men sen slutade jag. Men nu har det hjälpt mig lite ändå senaste tiden tycker jag.  Men inte den här gången ännu.. Det blev alldeles för mycket förmodligen 😱

Det blir så konstigt i kroppen, den bara lägger av känns det som, det har jag sagt förut.Pratade med en vän om jag skulle prova med någon homeopati kanske.
Hoppas att jag mår bättre i morgon. Vi ligger i sängen nu. Stefan sover och jag ligger och skriver till er och hoppas att jag kan somna sen.  Jag måste ta en insomnings tablett för det går inte annnars. Imovane tar jag. Jag har försökt att prova utan men det går inte och då tänker jag att det är bättre att jag får en bra sömn. Så får jag ta tag i det sedan. Jag sover minst mellan 8-9 timmar och det konstiga är att jag varje morgon när jag vaknar mår jag illa och känner  mig så sjukt trött fast jag sovit hela natten. Det känns som jag bara skulle  sovit 2-3 timmar, så trött är jag. Förut försökte jag gå upp vid 8,30 men det går inte nu det blir närmare 9,30.

Kram till er alla ❤️