Skrev inget igår kväll

13 november, 2020 12 Av Ingela Fohlin

Nu ligger Robin i soffan, när han vaknade i morse och behövde gå på toan så fick lägga sig i soffan med än gång. För stefan skulle åka iväg med vår lilla kisse som ska kastreras. Jag orkar inte själv ta ner honom för trappan.

Igår va en okej dag. Två av hans vänner kom på besök ❤️ och han va lite piggare än dagen innan. När Robin sov va Marita och jag ute med hundarna och tränade lite. Jag måste bara komma ut och röra på mig annars blir jag galen. Det är så hemskt att se honom när han är så ledsen, tycker att det är psykisk tortyr mot honom. Han ligger och bara väntar på att dö 😢 det är fruktansvärt. Om vi ligger och tänker på vad som håller på att hända vad gör inte han? Han har bra stunder då han ändå är med oss men ibland tittar han bara rakt ut och ser så ledsen ut, så tom i blicken och det gör så ont i mig att se honom så. ❤️❤️❤️ älskade Robin varför har det blivit så här. Vad har vi gjort för ont gör att allt det här händer oss….

Igår ikväll såg vi lite på roliga klipp på tv:n och drack te och åt popcorn och han kunde vara med och skratta lite och vi hade en mysig stund tillsammans och Hampus och han skojade med varandra ❤️ jag blir så glad när han är med och pratar lite och kan skratta. Han har svårare med talet nu och sluddrar lite men han försöker ändå.

Vi hoppas på en bra dag idag ❤️ han får besök av han lärare på Stegehus idag.
Kram till er alla ❤️