Sköterskan ringde om operation idag

21 november, 2019 9 Av Ingela Fohlin

Idag har jag varit inne i stan med Hampus, varit på möte och varit på röntgen för hans njursten. På eftermiddagen ringde en sjuksköterska på onkologen, från bröstkirurgen och ville boka in mig till nästa onsdag den 27/11 för att träffa läkaren som skulle operera mig. Så nu är det på gång. Känns bra,👍👍jag vill bara få bort den jäkla tumören nu. Hon sa att operation bli troligtvis veckan efter på onsdag eller torsdag. Men hon sa att läkaren behövde träffa mig och så behövde hon kanske ha hjälp från thorax för det va inte en så lätt operation som om det vore en vanlig tumör som som de skulle operera bort från bröst vävnader sa hon.. Det är väl som vanligt 😱 skitsamma, bara det blir gjort känner jag. Jag är så glad att de ska operera iallafall. Nu är jag hemma med ett glas vin i handen och lagar korvstroganoff 😊🍷 skål till er. ❤️