Sitter i Robins fotölj ❤️

1 december, 2020 35 Av Ingela Fohlin

Nu sitter jag i Robins rum, i hans fotölj och har tänt ljus och bara kramar en av hans nallar och tårarna bara rinner nerför mina kinder .😢Jag saknar hans närhet så otroligt mycket alla kramar. Bara att få röra vid honom, hålla hans hand ❤️ Vid den här tiden brukade jag sitta här inne när Älskade Robin levde och skriva till er. Han låg i sin säng och jag satt i hans fotölj eller låg i hans säng och skrev till er efter när han somnat. Därför har det varit så svårt att skriva till er ❤️ jag har inte klarat det. Men jag känner att det är bra att Stefan har gjort det, skrivit till er ❤️ att vi gör det båda två och det har betytt så mycket för oss all omtanke vi får tillbaka från er, all den kärlek ni ger ❤️ det betyder mer än ni kanske förstår ❤️

Jag har känt mig så tom, så fruktansvärt tom. Jag hoppas verkligen han finns någonstans där han har det bra. ❤️ I Nangijala eller som hans kompisar och Hampus säger att han finns i en av stjärnorna bredvid månen som lyser lite gult och är starkast 🌟❤️ det är en så fruktansvärd smärta så det går inte att beskriva när vi förlorade honom. Vi lever som i ett vakuum. Jag förstår ärligt talat inte hur vi ska kunna leva utan honom. Jag kan knappt förstå att han inte finns mer, att vi aldrig kommer att få se honom mer, aldrig kunna få krama honom eller ligga och prata med honom, att känna hans närhet.❤️ det är så fruktansvärt smärtsamt.

Ja, jag vet att det kommer vi att göra, att vi kommer att klara det, men kommer vi att kunna leva verkligen. Jag försöker att tänka på hans sista rad på hans tatuering “Live as long as you can” ❤️ men det är så tungt och jag kan inte det ännu😢 vi kan inte det ännu 😢 Han ville verkligen att vi alla skulle tänka på att verkligen leva,… Han menade att man kan leva ett helt liv men ändå inte levt och det är så sant ❤️

Allt måste få ta sin tid 🕯❤️ och vi måste hitta sätt att klara av att leva på ❤️ vi försöker att ta en dag i taget. Just nu lever vi bara… utan att vi lever 😢

Det här är Robins ljus som han har gjort själv på Stegehus och vi tänder det så fort vi vaknar på morgonen och har det tänt tills vi går och lägger oss. ❤️

Kram till er alla ❤️