Sitter i Robins fotölj ❤️

2 mars, 2021 13 Av Ingela Fohlin

Jag har inte skrivit på ett par dagar, jag vet men ärligt talat så har jag inte mått så bra. Det går upp och ner. Jag tycker att det bara varit jobbigt. Jag saknar honom så mycket. ❤️ jag skulle bara vilja veta att han har det bra.❤️

Jag jobbar och det fungerar ändå men nu har det varit tungt. 😢 Stefan och Hampus jobbar också på och det fungerar och vi har det bra trots allt. Det rullar på livet och vi försöker bara att ta dagen som den kommer. Jag tog en fin bild på eftermiddagen / kvällen när solen gick ner

Vilken fin himmel ☀️


Det har hänt både bra och dåliga saker nu de sista dagarna. Jag börjar med det dåliga, det är att den av mina jobbarkompisar kommer att sluta och det känns jäkligt jobbigt, Det är inget jag vill alls. Vi har kommit varandra så nära och jag tycker att vi har jobbat ihop oss så bra, så det är verkligen så tråkigt, men jag är inte arg på henne alls bara ledsen över att det kommer att hända. Jag är glad för hennes skull om det är det hon ville och så är det ju eftersom hon slutar men sorgligt är det iallafall tycker jag.😢❤️ jag hoppas att hon kommer att trivas på sitt nya ställe. Vi kommer att förlora en fin arbetskamrat.❤️


Det glada och roliga är att vi nu är ägare till lilla Elton ❤️ nu kommer han att bo hos oss för alltid. Jeppe bestämde sig för att Elton skulle få stanna hos oss, Så vi köpte honom. Och det blev vi bara jätte glada över för han passar in hos oss så himla bra, han har en underbar själ det har jag tyckt från första gången jag träffade honom och Balder och han är som syskon. 🥰☀️❤️ så himla glad jag blev när det blev så ❤️ det känns så rätt att han är hos oss lille Elton. Det är det bra som har hänt.

Kram till er alla ❤️