Sitter i Robins fotölj ❤️

10 februari, 2021 8 Av Ingela Fohlin

Dagarna bara rinner iväg. Idag har varit en jobbig dag på jobbet. Inte för att jag har mått dåligt utan bara att jag inte hinner med det jag ska göra. Men jag är väl inte ensam om att känna så. 🙄 🙃jag åkte 07,00 och kom hem 18,30 och bara möten hela dagen.😳 I Morgon ska jag vara på den lilla skolan hela dan. Det blir lite lugnare så det känns skönt 🥰 Jag ska vara där varje torsdag den här månaden ut, sen blir det några timmar i veckan bara.

Jag har inte skrivit på några dagar till er. Vet inte varför, jag har suttit i Robins rum på kvällarna och läst och spelat. Jag går in där när Stefan och Hampus går och lägger sig. Tycker att det är rätt skönt att bara sitta här ❤️

Nu sen vi tog bort Millie förra måndagen vägrar Balder att gå in här till mig och inte Elton heller. Vet inte varför, Balder har stått vid dörrkarmen och tittar in på mig men vägrar gå in och Elton bakom, så nu ligger jag själv här i soffan.❤️