Sitter i Robins fotölj ❤️

19 december, 2020 8 Av Ingela Fohlin

Ännu en dag avklarad. Det va ju flera dagar sedan vi skrev något såg jag. Jag jobbade inte onsdag, torsdag fredag. Va hemma, jag vet ärligt inte vad jag gjort på dagarna, men de går ändå. Stefan har jobbat och Hampus har också varit hemma. Han börjar på måndag att jobba. Igår gjorde vi plankstek till kvällen och tittade på film. Idag har vi varit hos Stefans bror Pär med familj och firat Tuva som fyllde år igår. 🥰❤️ kom precis på nu att vi glömde ju att sjunga för henne ikväll 🙄På dan va jag hos Yvonne och fick en god sallad med kassler henna hos dem och sen gick vi ner till hennes salong och hon gjorde mig jätte fin i hårt. Skulle ju tagit ett kort såklart och visat er. Om jag kan göra oordning håret som hon gjorde idag tar jag ett kort i Morgon 🥰. Louise och Alice vad med också❤️

Stefan och Hampus har varit hemma och fixat iordning Hampus moppe och sedan har de flyttat Robins EPA ❤️ och ställt den bredvid garaget. Alla blommor är lika fina nu som de va på begravningscermonin. ❤️
Saknaden är så stor och smärtsam efter älskade Robin ❤️ hans närhet..

Så fina alla blommor är 🌹🌷💐


Måste ju berätta något roligt 🙃 vi skickade efter corona test efter att Hampus mådde dåligt när vi va uppe i Stockholm förra helgen. han hade tryck över bröstet och hade svårt att andas och så spydde han. Vi skrev i allt på nätet om frågor om symtom gällande Covid och hem kommer ett klamydia test 🙃 vi fick oss ett gott skratt iallfall.

Kram till er alla ❤️

Sitter i Robins fotölj ❤️