Sitter i Robins fotölj ❤️

10 december, 2020 19 Av Ingela Fohlin

Dagarna bara går, livet lever vidare för alla….. Jag sitter nu i Robins fotölj i hans rum. Jag brukar gå in och sätta mig här på kvällen innan jag ska sova och spelar lite som jag gjort tidigare och så Kramar jag om en nalle som han hade fått tidigare när han låg inne på Bond och ibland så pratar jag med den, lite knäppt, men jag känner att jag behöver det nu. Det är så fruktansvärt tomt utan Robin och känner mig som en halv människa. Vi pratade så mycket, kramades pratade om känslor hade sån närhet. Vi tänkte så lika, kände så lika och jag Saknar hans “mamma, jag älskar dig till månen och tillbaka ❤️ han sa det ofta och skrev det ofta när han kunde göra det ❤️

Ju mer dagarna går ju mer saknar jag honom. ❤️ han kommer inte att komma tillbaka. Jag får aldrig mer hålla om honom, krama honom och säga att jag älskar honom så mycket, till månen och tillbaka ❤️. Jag säger det varje kväll när jag sitter här i fotöljen…. Och hoppas att han hör mig ❤️

Idag va jag på jobbet en liten stund och det kändes bra att gå träffa några av mina fina jobbar kompisar. Jag blev så glad ❤️ de hade fixat fika åt mig och väntade på mig i ett rum så vi kunde prata lite själva. Så himla fint gjort och jag blev så glad och kände mig så välkommen tillbaka ❤️ I morgon åker jag tillbaka och hälsar på under förmiddagen och träffar alla ❤️ det känns bra och jag ska börja jobba på måndag och vara på plats har jag tänkt. Jag tror att det blir bra för det är jobbigt att vara hemma. Förmiddagarna är jätte jobbiga, Så fort jag vaknar har jag en klump i magen. 😢 så jag tror det blir bra. Stefan har jobbat sen i tisdags och han tycker att det fungerar ändå, han har också bra jobbarkompisar så han kan gå undan när han tycker det är för jobbigt. Han sover inget vidare heller, tror ingen av oss gör det. Hampus ska börja på måndag, han känner också att han behöver göra något nu för att inte gå och tänka för mycket.
Igår kom Marita och mormor ut till oss och det va så gulliga och hjälpte till så vi hade en städdag och Marita julpyntade så himla fint hos oss. ❤️❤️❤️ och jag gjorde fint i Robins rum med lite julpynt ❤️ han tyckte om det, ser ha det lite julmysigt. 🎄🕯🌟.

Ljusen brinner fortfarande utanför vid hans EPA 🕯🕯. Vi tänder de ljusen som slocknar av blåsten….

Tack för att ni finns ❤️ och att ni stöttar oss och tack till er alla igen som kom på begravningscermonin ❤️ så otroligt många som han berörde vår älskade Robin ❤️ det gör oss så otroligt glada att se det i allt det smärtsamma och framförallt för Robin att han fick se alla underbara människor som ville ta farväl av honom ❤️ jag tänker och hoppas som jak sagt tidigare att han fanns med oss ❤️ så fint minne av en sån fin ceremoni som det blev. Så tack alla för att ni kom och gjorde den så fin och så minnesvärd ❤️
Kram till er alla ❤️