Sitges ☀️ underbar stad

24 oktober, 2022 4 Av Ingela Fohlin

Vi åkte från Sitges på förmiddagen, igår. Vi har tänkt stanna där tills idag men jag mådde fortfarnade inte så bra och kände att jag inte kunde gå omkring. Men vilken underbar stad, gud, det skulle jag vilja åka tillbaks till 🥰och till Tarragona 🥰 Sitges hade så många, verkligen många små mysiga gator, så man ska inte åka husbil där inne i stan som vi gjorde 😂oj, oj, vad det va trångt kan jag lova. Så många stränder, 17 stycken läste jag om att det fanns och ser det va en känd stad för alla dess stränder. Vi försökte att stanna så vi kunde gå runt en liten stund men vi fick parkera så långt bort så det klarade jag inte av. Jag gick ut och tog några fina kort och konstaderade att hit vill jag tillbaka ☀️☀️. Det va lite mullet men varmt 28 grader. Vi åker vidare mot gränsen till Frankrike nu tänkte vi. Men har inte bestämt riktigt var. ☀️ jag mår fortfarande inget vidare, men jag ligger inte. Har ont i  kinderna fötterna, benen känns som spagetti. Jag har ändå orkat vara uppe så jag är nöjd för jag känner att jag mår bättre.

Kram till er alla ❤️