Sista dagarna i Berlin med Stefan

15 maj, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Malin och jag åkte till flygplatsen för att möta upp Stefan och lämna Malin för hennes hemfärd. Vi kom fnittrande till flygplatsen och vi tänkte på hur ska vi hitta Stefan här bland alla människor. Men så klart han mötte oss virriga skrattande utanför flygplatsen. Vi gick in tog en god latte macciato innan vi lämnade Malin så klart, det har varit ett måste de här dagarna., så himla gott att bara sitta och njuta av en god latte macciato.. Stefan och jag lämnade Malin i Tegels händer och åkte till hotellet och jag visade att han fick ta Malins plats i sängen. Han brukar skratta åt mig för att jag bara kan ligga på en sida av sängen. Men som gentleman han är låter han mig alltid ligga där jag vill 😊. Vi tog en promenad till kliniken för att betala min behandling. Resten av dagarna har varit så underbart skönt att bara slappa, vara tillsammans och göra vad vi känner för. Stefan som är morgonpigg har gått upp på morgonen, eller morgon vet jag inte, runt fem för det känns som mitt i natten för mig och sökt efter de bästa frukostar till oss medans jag låg och fick min skönhetssömn 😊 god vilka frukostar, jag bara njöt, allt va perfekt, precis vad jag ville ha. Så dagarna har inte kunnat börjat bättre. Sen har vi verkligen sett Berlin. Han tog mig till Alexander plaze, som jag trodde va en kyrka, men han visste precis vad jag skulle tycka om det. 😊 Jag kom till himmelriket, ett femvåningar stort köpcentrum. Bara Butiken Zara va på Tre våningar 😊 vi avslutade med min bästa måltid, tacos till lunch innan vi åkte vidare. På kvällarna har vi varit så trötta så vi har somnat ovaggade tills sömn. Vi orkade inte ens gå ut och äta på kvällen. Söndagen bestod av bland annat en båtur runt Berlin. Vi har haft de så skönt och jag är så glad att vi stannade kvar över helgen för att bara va tillsammans, jag har varit trött, men det har inte gjort något.