Semester

1 juli, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Nu har jag nästan semester, tänkte att jag skulle jobba några dagar till. Sen tänkte jag ta några dagar att jobba när det är dåligt väder. Men sen har jag semester i fem veckor 👍underbart 🌞.

Jag mår bra, tänker mycket men mår ändå bra. Har varit i Blekinge på begravning av en alldeles för ung mamma till två barn vars liv hon valt att avsluta själv. Hemskt… Känns så surrealistiskt, hon avslutar sitt liv själv och jag kämpar för att leva. När jag på begravning kände jag då starkt jag inte är redo för att dö, absolut inte än på länge. Jag vill leva och ska leva länge till. Det finns inget annat.

Det va en fin begravning trots allt, men smärtsam.

Hemma igen och verkligheten är ett faktum. Jobbig vardag, men jag är så glad att jag lever och mina biverkningar gör inget bara jag lever. Just nu är det mycket med båda mina barn och möten och läkarbesök och snart är det dags för min röntgen igen. Känner att det börjar närma sig, det märker jag på natten. Bli hela tiden påmind om att livet är skört. Nyligen dog en tjej i Norrköping som hade samma som jag. Jävla trippelnegativ.

Jag tar mina alternativ medicin som förut men jag har lagt till lite. Törs inte sluta med något av det. I morgon ska Robin och jag åka till Stockholm för att göra ett muntligt prov för AM kort, finns inget alls runt omkring Östergötland inte förrän i augusti så vi provar att åka upp i morgon och hoppas att han fixar det i morgon.

Kram till er ❤️