Semester ☀️🥰

Semester ☀️🥰

23 juni, 2021 4 Av Ingela Fohlin

Nu har vi semester Stefan och Jag ☀️😊 Hampus jobbar lite till.  Igår gjorde jag tatueringen som jag pratat om att jag skulle göra för Hampus och den blev jätte fin.😊❤️ texten kändes helt rätt och Hampus blev glad ❤️ Igår skulle vi också bjuda mamma på middag och Marita och Uffe kom ut till oss. Och när vi kom ner till Arkösund så började det med att Arkö krog va stängt som vi skulle gå till så provade med vi gå till Torda, strand grillen som också va stängt 🙄 sen gick vi till puben och de hade öppet 👍 och precis när vi skulle gå in fick de ström avbrott 🙄 i hela Arkösund som skulle vara minst i 1 1/2 timme så det va bara att åka hem. Men Vi fixade mat hemma och det blev minst lika mysigt 😊❤️ det va inte meningen att vi skulle gå ut och äta.

Idag jobbade jag sista dagen ☀️🥰 jätte skönt och det va väl behövligt kände jag och Stefan också. Hoppas filmen fungerar nu.
Kram till er ❤️