Samtal med min sjuksköterska idag.

11 september, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Ringde i morse till henne för att se om hon hade skickat ut någon tid till mig eftersom det är två veckor sen jag röntgade mig, hon sa glatt att hon tänkt på mig men de har inte haft tid att titta på någon tid till mig ännu. Min läkare har haft så mycket att göra sa hon. Hon berättade att de fått röntgen svaret i fredags men inte kunnat tagit upp det eftersom de hade behandlings konferans på måndagar och det är ju så många läkare som måste vara med sa hon, men då Så jag att de hade kunnat ta upp det nu i måndags eller hur, ja, jag vet säger hon men de har inte hunnit med det, jag ska försöka nå henne idag så att du kan få en tid med henne, men hon har så fullbokat säger hon igen. Jag säger till henne att jag tror inte att de förstår vilken tortyr de utsätter mig för, hur jag mår I den här hemska väntan, det är mitt liv det handlar om. De fattar inte det hur många gånger jag än säger till dem. Berättade de här för Marita som snabbt fick tag i min läkare som va snabb och sa till Marita att det här va inte acceptabelt att ringa henne så här. Det får inte gå till så här, Ingela själv måste prata med hennes sjuksköterska först, Marita förklarade att det va det precis jag gjort men inte fått något svar. Marita sa till henne att hon skulle ringa mig, men ännu har ingen ringt. Det jag tänkte på när jag lagt på efter att ha pratat med min sjuksköterska va ju att hon sa behandlings konferans…. Menade hon då att jag fått tillbaka det.??? Jag försökte ringa upp igen för att fråga det men då va telefontiden slut… Får vänta till i morgon sa telefonsvararen … Men hon lovade att ringa upp idag om en tid för jag sa att jag skulle åkt med Robin på röntgen i Morgon, så vi får väl se vad som händer.. ❤️❤️❤️