Saknar Robin ❤️

Saknar Robin ❤️

8 juni, 2021 12 Av Ingela Fohlin

Sitter i Robins rum som jag gör varje kväll ❤️ men ikväll är det tungt,  jag känner att jag får ångest, en del kvällar är jobbigare än andra. Jag saknar Robin så jäkla mycket  ❤️ det gör så ont, jag kommer aldrig att få träffa honom igen, ingen av oss.
Det har varit bra dagar och kvällar ändå. Men ens stunden känns det okej för att i nästa känns det som jag bara vill lägga  mig och gråta över allt. Varför just Robin 😢❤️ Jag vill inte gå och lägga mig nu känner jag. Jag kommer inte att somna så jag sitter nog kvar här i fotöljen ett tag känner jag med Balder hos mig.❤️

Det har bra dagar ändå. Vi har varit hemma i solen och värmen och i lördags kväll vann Stefan på ett lotteri på jobbet så han bjöd Hampus och mig på middag på Arkö krog. Det va så mysigt och skönt att bara sitta ute i värmen på kvällen.
I söndags kom Marita och Uffe ut på kvällen och käkade, vi satt ute i solen ☀️ vi har varit  ute hela helgen och fixat på tomten och Stefan med husbilen. I söndags kväll när Marita och Uffe skulle åka hem visade jag dem alla mördar sniglar vi har tomten  😱 jag tog med en påse ut och gav upp när jag plockat över 200 på 5 minuter ungefär och då bara på fram sidan. Det har ätit upp de flesta av blommorna jag planterat 😡 och de är i växthuset.

Nu har jag lagt ut nåt medel mot just mördar sniglar som Stefan köpte med hem så jag hoppas ska fungera. Men vi har ju så jäkla många överallt så det känns tveksamt.

Igår kom Yvonne, Alice, Louise,Pernilla och Tuva ut och vi käkade kvällsmat ihop.🥰 det va jätte mysigt.  Det hämtade deras pris också för de båda vann på vårat lotteri vi har den första helgen i månad.
Kram till er alla ❤️