Så underbara människor det finns runt om oss ❤️

30 september, 2020 11 Av Ingela Fohlin

Igår ringde Robins läkare och han har ordnat så Robin får åka helikopter idag. De hade pratat om helikoptern när Robin och Stefan va i Linköping i måndags för den landade på plattan då och vi ser den ju nästan från ett av rummen på Bond när den landar där.

Så ringer han och har ordnat så Robin får åka 😊👍❤️ han är så omtänksam, han är är verkligen det. Så idag tog jag ledigt.
Igår jobbade jag och det gick bra. Jag har känt av i bröstet och tror att det sitter där igen. Men jag har ju känt lite i lymfkörtlarna under armen också och det känns inte bra och huvudvärken kommer och går som innan 🥺 magen har jag också känt av men inte gå mycket och det kan ju vara vad som helst. Får vi hoppas 😳

Vi har lärt känna två nya vänner som är helt underbara och som hjälper oss med tips med olika saker ❤️ de har varit med om att ha cancer i familjen så omtänksamma och vi är så tacksamma för allt stöd vi får från dem och från er alla andra förstås ❤️
Tack för att ni finns ❤️

Nu är det bara en dag kvar för mig. Känner att det har gått rätt bra ändå ❤️ jag har inte slutat att leva men jäkligt jobbigt har det varit emellanåt och med dödsångest, helst på kvällarna. Ikväll kommer Marita och Uffe och vi ska äta tacos 😊

Kram till er alla ❤️