Så mycket snö 🌨❄️☃️

Så mycket snö 🌨❄️☃️

20 november, 2022 2 Av Ingela Fohlin

Så mycket snö det kommit och kommer fortfarande. Så typiskt när Hampus sålt sin fyrhjuling med plog.😳 Vi sa det när han sålde den för två veckor sedan att nu kommer det att komma massor av snö för vi inte har den kvar och det gjorde det. Stefan är ute nu med snöslungan som vi ändå har så det är tur att vi har den ändå.  Men jag tror att det är nog rätt tungt eftersom det är runt 0 grader bara och då blir ju snö så tung.

Jag mår sådär efter gårdagen, jag mådde skit hela dagen men framåt eftermiddagen kändes det lite bättre och jag tänkte att det kanske kan gå bra ändå att åka iväg. Jag tog med mig öronpropparna och en soul. Vi hade ju bokat mingel tallrik också, vi kom dit vid 18 och träffade Yvonne och Kjell där och det va jätte gott och mysigt att sitta där. Men Efter en stund när alla började komma in och då blev det jobbigt och jag tog på mig öronpropparna. Sen väl inne på showen tyckte jag att det gick rätt bra faktiskt ända fram mot slutet men vid 21 kände jag att ljuden blev så höga där inne för huvudet och då förstod jag att det va dags att gå ut innan jag blev liggandes där inne. Jag kom ut men fick lägga mig på golvet vid baren och där låg jag tills alla kom ut och hämtade sina jackor och tills det blev tomt i lokalen, blev liggandes en timme ungefär där.😳 Skit att ligga där men så blev det. Personalen va så gulliga och omtänksamma de som jobbade där. ❤️ Efteråt känns det som jag sprungit ett maraton och jag blir precis matt i hela kroppen. Idag när jag vaknade kände jag mig rätt okej ändå. Men sen när jag börjat röra mig så blir jag så otroligt trött i kroppen och det känns som den inte bär mig. Jag va ute hos hönorna och ankorna i morse. De sov under altan inatt. De gillar verkligen inte snön.

Showen va okej ändå igår, men inte så bra som när jag såg den för många år sedan i Stockholm. Den va rätt rörig, sen va det väl så också att det blev rörigt i huvudet också 😊Men mysigt att träffa Yvonne och Kjell ändå trots allt.❤️