Så jävla förbannad och så ledsen samtidigt

10 oktober, 2019 12 Av Ingela Fohlin

Jag förstår inte hur en läkare som jobbar med svårt sjuka människor kan vara så empatilös… Min läkare har säkert medvetet skickat remisen för röntgen till Norrköping så nu kan jag inte göra någon röntgen i morgon.. Jag blir så ledsen 😢 jag har aldrig gjort någon röntgen i Norrköping, så jag tittade inte ens på var det var jag skulle göra den när jag fick beskedet om röntgen på posten, bara vilken tid. Men nu ikväll, nyss så bara av en slump tittade jag på lappen så ser jag att det står Norrköping… Vi har haft det tufft ikväll för Robin har varit nervös över morgondagen som vi har planerat väl för röntgen för mig 10,30, min kusin var snäll och ändrade sitt möte under dagen så hon kunde vara med Robin under tiden jag sprang över på min MR röntgen så hon skulle komma klockan10, 00 det blev jätte bra. Men under dagen kom också Robins läkare och sa att han får tid till strålningsläkaren 11,00 I morgon för att göra en ny mask inför strålningen och sedan göra en CT Röntgen, allt under tiden jag gör min röntgen, men vi fixar det sa vi. Stefan va tvungen att vara inne i stan akut i morgon. Men jag tänkte att jag hinner vara med ett tag iallafall och min kusin va kvar till 12,ungefär… Så har min läkare skickat mig till Norrköping. Känns som hon gör allt för att förstöra för mig. Jag gjorde min röntgen 28 augusti sist också då I Linköping som jag alltid gör. Vad snabb hon är och hon vet att jag vill göra röntgen i Linköping och har alltid varit här och hon har själv sagt att det är bäst när det är så allvarligt att de gör den här så de kollar på bilderna här.. Känns som hon gör så här för att vi har ringt och tjatat på henne. Hatar henne, ärligt 😡😢😢 och blir så ledsen samtidigt . Så lång tid efter förra röntgen, jag har väntat och väntat på att få en tid och hon gör så här och ringer inte ens till mig. I morgon måste jag ringa och avboka min röntgen, jag kan inte lämna Robin så länge. Behöver ju åka vid 9 och kommer inte tillbaka framåt 13,30. Blir så ledsen bara.