Så häftigt det va att flyga

30 september, 2020 8 Av Ingela Fohlin

Det va det roligaste vi har gjort 😊😊 så häftigt det va. Robin tyckte att det va så häftigt också. När vi skulle lyfta ville jag att de skulle släppa av mig. 😊 jag blundade och höll krampaktigt i bältet och önskade att det skulle flyga ner igen 😊 men sen efter en stund när jag vågade öppna ögonen så va det faktiskt en av det häftigaste saker jag gjort och Robin tyckte likadant. De kom med den stora militärhelikoptern och det va så häftigt att bara gå ut på plattan. Sen när de härliga killarna kom och pratade med oss så blev vi så glada, så omtänksamma killar. ❤️ För oss spelade det ingen roll vart vi åkte sa vi, för det är bara roligt att få åka men då frågade de Robin var han bodde och då sa de att då åker vi dit.👍😊 vi åkte genom Söderköping och stegeborg så vi såg Robins skola.👍 och sen flög de över vårt hus och landade på åkern på andra sidan vägen 👍 så himla roligt det va, vilken upplevelse 😊☀️ och så underbart väder har vi också.

Nu har Marita och Uffe varit här och vi har ätit tacos. Robin sover nu, han är ju så trött på kvällarna nu, redan runt 19,00

och jag vill inte gå och lägga mig nu för är jag jäkligt nervös för vad vi ska få för besked i morgon av min läkare. Så inatt kommer det vara svårt att sova. Samtidigt är den här hemska väntan över i morgon. Men vill vi veta svaret…. Åh, vad hemskt det är. Jag är inte redo för att få en dålig dom nu… Det blir man nog aldrig.

Kram till er alla ❤️ och håll tummarna för mig i morgon.