Så blev det en natt till vaken

28 oktober, 2019 8 Av Ingela Fohlin

Ligger nu i soffan och klar vaken 01, 57 hur roligt är det på en skala😱😟Vad ska man göra på natten när alla sover. Städa kanske.. 😩 Bara för att bli trött, eller jag är ju trött igentligen, men i huvudet klarvaken… Jag hatar dessa nätter… Och så kommer jag vara skit trött när vi ska upp 07 00 i morgon bitti eller rättare sagt om fem timmar.

Kom på nu att jag kan ju berätta och skriva att nu när jag/vi äter ketogen kost innebär det att jag nu ändrar om lite gällande mina grönsaks juicer som jag drack en liter om dagen ungefär. Den tar jag bort, kanske inte helt men jag tar bort morötterna och rödbetorna som var de största ingridienserna i juicen. Jag kommer att dricka och göra grönsaks juicer fortfarande men då på andra grönsaker och kanske inte i de mängderna, vi får se. Berättar mer en annan dag. Jag får testa mig fram och läsa lite mer om vad som eller vilka grönsaker jag kan ha i och vilka som är bäst. Nej, nu går jag upp och gör en kopp te, ser om det kan göra mig lite trött i huvudet ❤️