Röntgendags😨

13 juli, 2022 16 Av Ingela Fohlin

Ja, nu är det dags igen. 😨 Alltid lika jobbigt, det är väl just allting. Det hade ju inte varit något att bara röntga benet eller en arm. Nu är det hur länge jag får leva. Hela livet står spel beronde på vad det visar. Jag hoppas verkligen att de 10 har minskat, eller det bästa av allt att view ju såklart de försvunnit. Jag känner inte något nu direkt som jag gjorde förut att det kändes lite tungt att andas när jag låg på rygg. Det känns bättre. Nu åker vi dit och så får jag tänka bort det så mycket det går tills de hör av sig. Vi sitter i husbilen nu, vi tänkte att efter jag gjort röntgen 11,35 åker vi iväg två dagar till Oskarshamn.
Min magkänsla säger att det är bättre, men törs inte lita på den nu.

Min läkare ringde i morse efter avtalad tid klockan 8,00. Hon är jätte bra och verkligen bryr sig om mig känner jag. Hon trodde att det va lite för tidigt att börja jobba i höst efter att hon också sett vad utredningen visade på det kognitiva testet. Men hon tyckte att jag ändå kunde prova men hon rekommenderade att bara börja två dagar max i veckan och då arbetsträna. Vi har ett möte möte med mitt jobb och arbetsterapeut och försäkringskassan inplanerat.Så vi får se hur de går. Det blir ju ändå lite bättre för varje dag men lite för långsamt tycker ju jag då 🙃 som det känns nu så vet jag inte, Jag måste orka mer än vad jag ju . Men som sagt en dag i taget 😊 jag fick ju bakslag som tog lite tid att återhämta mig ifrån. Men som läkaren sa att det kommer jag få länge till. Eftersom jag också måste prova mig fram hur mycket jag klarar.  Men tänka på att vila flera gånger om dagen och det gör jag. Det har  jag också blivit bättre på. 😊

Marita gjorde ju röntgen den 7 juli och ska få svar och två veckor ungefär. Det måste bara vara bra besked. ❤️ Nu har både Marita och Uffe legat hemma i två veckor med covid. De mår bättre nu ändå och  Uffe jobbar, började idag och Marita mår bättre.
Kram till er alla ❤️ och håll tummarna för mig ❤️