Röntgen tid för oss båda.

5 juni, 2020 6 Av Ingela Fohlin

Nu har vi fått röntgen tid för både Robin och mig. Jag ska röntgas på tisdag nästa vecka…. Börjar bli nervös nu, jobbigt när det kommer och väntan på svaren som man inte vet om man vill veta eller inte. Tänker på nu när jag håller på min mina växter så läser jag ofta om invasiva blommor, de skriver om hur de tar över hela rabatter om de är invasiva.. Hur svårt det är att få bukt på dem för att de förökar sig så snabbt. Jag har en sådan i min rabatt. Den har tagit över hela min fina rabatt för att den är så invasiv.. Min cancersort är invasiv 🥺. När jag ser rabatten så förstår jag hur stark den är och tänker på hur sjutton jag ska klara av att mota bort den… Det är jobbigt att tänka på det, tänker på det när jag tittar på rabatten och förstår hur den jävla cancern kämpar för att ta över min kropp.

Har beslutat nu att jag ska klara av att få ordning på den invasiva växten i rabatten och lika mycket ska jag kämpa för att mota bort min jävla cancer. Och detsamma med Robins cancer.

Robin ska röntgas veckan efter på måndag. Han va och tog prover igår och det är på väg upp igen. Men de är inte tillräckligt bra för att börja med cellgifterna hemma. Så nästa vecka på torsdag blir det nya prover och hoppas att vi boostat hans kropp tillräckligt då så han får börja igen. Då ska han också få avastinet som han får intravenöst. Han mår bra men är fortfarande så svullen, men vad gör det, säger vi om han mår bra och han tänker så också ❤️👍 det är bara synd om honom på natten och tidig morgon när han får alla kramper. Men han kämpar på.

Idag har Stefan, Robin och Hampus bytt ruta på Robins EPA. Så nu är den jätte fin. 😊

Och i växthuset växer det ☀️😊👍 så roligt. Stefan har hjälpt till att ordna så det pumpar upp regnvatten i en tunna som vi sedan ska ordna så att det kan vattnas inne i växthuset.

Kram till er❤️