Röntgen svar på måndag

15 november, 2019 16 Av Ingela Fohlin

Min Sjuksköterska ringde när Robin och jag satt i bilen på dan idag. Hon sa att de nu hade fått röntgen svaren och att hon hade bokat in en tid till min läkare nu på måndag klockan 15,30. Hon ville ringa och säga det så jag också hinner att skriva ner frågor om svaren på röntgen och behandlings alternativ. 😱 Både Robin och jag fick en dålig magkänsla när jag lagt på för han hörde också eftersom jag hade högtalare på i bilen. Vi sa nästan samtidigt att det här känns inte bra i magen. Vi båda fick en dålig magkänsla. Och så måste vi vänta hela helgen. Om jag inte går in och läser min journal i natt…. Nae, det ska jag inte göra. Jag törs inte…. Vi bestämde oss efter samtalet att vi skulle ha en mysig dag tillsammans och inte åka hem för Robin kände sig pigg idag. Så det har vi haft idag ❤️😊. Vi tog det lugnt för vi hade ingen tid att passa så vi åkte till maxi och åt och fikade och bara njöt av att vara tillsammans och inte göra något speciellt. Sen åkte vi till media markt också och köpte spel och handlade mat på vägen hem. Vi hade en jätte härlig dag så vi va nöjda när vi kom hem❤️ sen kom Stefan och vi åt tillsammans och tog en glas vin innan han gick upp och la sig för att sova för han ska upp 02 inatt och jobba 😴. Hampus och en kompis till hampus och Robin kom hit så nu spelar de monopol tillsammans . Och jag sitter här med ett glas vin till 😉 kram till er alla ❤️