Röntgen svar på måndag 😨

19 maj, 2022 12 Av Ingela Fohlin

Nu blir jag jätte nervös, min onkolog sköterska ringde i morse tre gånger, jag hade telefonen på ljudlöst så jag hörde henne inte. Det va en jobbig timme innan hon ringde igen. Fy vad det är hemskt 😢 Hundra tankar kommer upp och hjärtat sitter i halsgropen  medan jag väntar på att hon ska ringa upp igen, vad vill hon…. Hon ringde tillslut och ville att jag skulle komma in på måndag om det gick bra klockan 9,15  och ta prover innan så I morgon förmiddag måste jag åka in och ta prover så de kommer till måndag. Jag gjorde ju röntgen i måndags så det är ju bara tre dagar sedan. Så det känns skitjobbigt. Men jag måste tänka att det inte är något. Det går inte, de här dagarna fram till måndag blir hemska och jag vet att jag inte får gå och tänka att det växer i mig. Jag ska försöka att göra det nu ❤️ Jag måste vara stark nu också för Marita. Och skulle det vara dåligt besked så tar vi det då.

Mamma och Marita kommer hit nu för Marita har inte mått så bra efter cellgiftsbehandlingen hon fick i tisdags och tycker det är jobbigt att vara själv. Så nu får hon komma hit och ligga i soffan och titta på serier med mig ❤️

Jag har mått bra nu några dagar, det känns jätte skönt förutom att jag haft sån huvudvärk på morgonen så Stefan har gått kommit upp med två treo åt mig ett par dagar . Men sen har det gått över. Jag va på yogan i tisdags, kunde inte vara med på allt men jag va där 😊👍

Igår va jag inte hos Nilla och fick ängla massage och healing på HarmoniskBalans.se ❤️❤️❤️

Nu måste jag bara vara lugn och inte tänka för mycket. För kroppens skull, jag vill inte bli sämre igen. Så nu tänker jag att det kommer att gå bra ❤️

Kram till er alla ❤️