Röntgen svar om cirka 8 timmar 😳

27 januari, 2022 12 Av Ingela Fohlin

Jag hade precis skrivit klart till er så raderades allt🙄🙄 precis allt 😱 av något jag gjorde. Som jag inte vet vad, Ja va precis klar…hmmm

I morgon klockan 9 ringer min onkolog med besked. Det känns inte som det skulle vara något  i kroppen men sen så samtidigt så vet vi ju  när det gäller min sort cancer, trippel negativ at den så aggressiv och så invasiv. Så därför vet man inte och blir osäker på om det växer cancer celler i mig 😱 Ibland blir jag så osäker på vad jag känner när det gäller mina nervsmärtor om vad som är vad. De dyker ju bara upp rätt som det är. Och det är väl inte så konstigt heller, det förstår jag. Med tanke på att de tagit bort hela bröstet, hela bröst muskeln och jag har en goretex skiva inoperad för att hålla lungorna på plats och så har de tagit bort delar av revbenen. Det är det jag menar, det går inte riktigt att veta vad som är vad då…är det nya cancerceller som lyckat börja ta över min friska celler. Eller är det nervsmärtorna…

Denna ovetsskap hela tiden…

Nu har jag legat och tittat på en film på trean  i tre timmar från 21-23,50 som säkert bara vaarade  1 1/2 timme utan reklamen.

Men jag kan ju inte bara sluta och titta på en film sådär.🙃  Men Stefan han bara lägger ner huvudet på kudden och sommar om han inte känner för att se den färdigt. Ja, det blir lite för lång tid. Det håller jag med om. Tre timmar för att det är reklam.  Alldeles för mycket reklam om ni frågar mig. 🙃

Nu ska jag försöka att sova strax, klockan är 00, 50 och det är dags känner jag. Jag tog en sömntablett för en halvtimme sedan så nu tänker jag att jag avslutar nu och skriver till er i morgon förmiddag efter beskedet.

Hoppas min magkänsla är rätt. 🙏

Kram till er alla ❤️