Röntgen svar för Robin

2 april, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Äntligen är den här väntan på den här dagen över igen. Positivt besked 👍 det fanns inget som visade på några tumörer på Robins röntgen 🥰❤️ så himla skönt. Det är en jävligt jobbig väntan efter röntgen hemskt. Igår hade jag sån ångest på natten. Men samtidigt så tänkte jag att det finns inget annat än ett positivt svar. Det är bara så. Nu är det tre månader till nästa röntgen, nu får vi försöka att släppa det fram till dess igen.

Med mig är det bra, har haft några dåliga dagar ett tag, mycket tankar om livet men nu känns det bättre igen ❤️ jag fortsätter med min alternativ medicin och det går bra. Men jag är jäkligt dålig på att träna måste jag erkänna. Äter bra gör jag, men jag tror att jag behöver tänka på att äta lite mer för jag går ner i vikt varje vecka, nu har jag gått ner 12 kilo. Än så länge gör det inget men det är inte bra att gå ner för mycket. Min onkolog sa att det inte är bra för min kropp att gå ner för mycket i vikt, jag skulle hålla en jämn vikt sa han för att kroppen inte ska få för mycket obalans . Så nu får jag se vad jag ska göra, tur att jag inte tränar så mycket då😏 kram till er ❤️ i morgon är en ny dag