Röntgen svar för Robin

15 juli, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Vi va i Linköping I torsdag for att få besked efter MR röntgen han gjorde tre veckor tidigare. Det va positivt besked 👍❤️ alltid lika orolig for vad den ska visa. Jag blir hela tiden påmind om hur skört livet är.. Vi firade med att han fick köpa sin favorit tröja 😏. Och han klarade körkortet när vi va uppe i Stockholm 🥂👍 så glad jag blev och Robin blev så glad att tårarna rann nerför kinderna när han hoppade in överlycklig i bilen. Så nu har han åkt EPA varje dag.

Jag mår okej, bara så himla trött på morgonen, de blir bara värre för varje dag. Får nog ringa om en ny sömntablett tror jag för jag är helt slut när Stefan väcker mig runt klockan 8,00 jag ligger kvar till mellan 9 00-10,00. Det gör väl inget men tycker inte om att jag är så trött morgonen, förmiddagen.

Jag har semester nu vilket känns underbart skönt. Vi har åkt lite med husbilen. Jag gillar vår husbil, det är skönt att byta miljö och komma hemifrån ibland.

Kram till er❤️