Röntgen svar för mig

31 oktober, 2019 10 Av Ingela Fohlin

Ja, tyvärr blev det som jag trodde, jag gick ifrån Bond när Robin skulle få sin behandling för att träffa min läkare och få röntgensvaret. Stefan va kvar med med honom. När jag satt i vänt rummet kom min läkare och gick förbi mig och sa att hon kommer snart, hon frågade – har du ingen med dig, nej, sa jag och förstod då att jag inte skulle få några bra svar. Jag hade metastaser i bröstet där de opererade bort bröstmuskeln. En jäkel som växer, de såg också förändringar i lymfkörtlarna. Jag skrev fel förut kigår när det gällde den tumör som försvunnit . I julas när jag skulle opererats och den hade försvunnit den dagen jag skulle operera mig på, den tumören är fortfarande borta. Den som växer nu är det som blev kvar efter missen de gjorde när de tog bort bröstmuskeln. Det som hände då var att de opererade mig tre veckor efter röntgen och då gjorde de operationen efter den röntgen och då såg de ju inte att den vuxit massor, så när de tog bort allt som de trodde hade de inte gjort det iallafall. Nog om det, det är redan gjort och går inte att få ogjort. Det som blev kvar då försökte de stråla bort , men förmodligen blev det en liten jäkla smart cancercell kvar 😱 och där är vi nu. Planen är att min läkare som jag pratat ut med nu ska ta upp min plåt nästa tisdag då de har konferans och då ska hon fråga bröstkirurgerna om de kan operera. Kan de inte det för att den ligger precis vid revbenet så ska hon ta upp det veckan efter och då med thorax kirurgerna. De som opererade mig sist för att se om de kan göra en operation och isåfall vill de ha en ny PET röntgen innan. Så det har hon skickat remiss för nu ifall att. Ja, så är det…. Det är bara att leva en dag i taget. Känner mig bara tom. Tror vi alla gör det. ❤️. Jag/vi ska fixa det här med. Så är det bara. ❤️