Röntgen gick bra igår

Röntgen gick bra igår

5 maj, 2021 18 Av Ingela Fohlin

Nu är den gjord iallfall röntgen, det blev en vanlig DT bara så nu är det bara att vänta. Jag ringde i morse till min onkolog sjuksköterska som sa att det hade preliminär bokat en tid den 21 maj för röntgen svar och jag bad då att få den läkaren jag hade sist och de har redan bokat in honom så det va bra.  Så nu vänta, vänta… Livet är verkligen inte lätt.
Igår va jag väldigt låg och blev så trött igen efter röntgen så jag fick sova en stund hos Marita innan jag åkte hem och så va jag trött resten av eftermiddagen/ kvällen.

Idag har jag jobbat och träffat alla härliga elever. De är så fina ungdomar så jag blir så glad att träffa dem och så rörd över att de vill träffa mig  ❤️
Jag fick vila en stund på dan, men sen gick det bra.
Kram till er alla ❤️