Röntgen för mig i början på Mars

27 januari, 2020 5 Av Ingela Fohlin

Min sjuksköterska ringde i fredags och sa att jag skulle få en CT röntgen i början på Mars. Det känns bra ändå. Jag mår sådär fortfarande. Jag är fortfarande lite låg och är så himla trött. Men det blir väl bättre.

Idag har jag jobbat och Stefan Robin va ju i linköping på behandling. På kvällen fick vi besök av Jeppe och hans lilla Elton och när vi sitter och pratar knackar det på dörren. Då får vi oväntat besök från Svenska kennelklubben som ville komma in kolla min Kennel som jag registrerade mig för för ett år sedan. De kollar upp nya kennlar så de fick komma in och sätta sig hos oss och de ställde en massa frågor och ville se alla papper på valparna vi fått och som va registrerade hos Svenska Kennel klubben. Vilken tur att jag hade alla papper i lite ordning iallafall 👍😊. Vi blev godkända som kennel nu iallafall. Det har vi papper på nu.👍

Nu har vi en massa bestyr för att få igång magen för Robin sen blir det sängen. Robin ska följa med Stefan en dag på jobbet 👍 😊. Det ser han fram emot och få följa med och se vad pappa gör en dag på jobbet. Så i morgon ska han upp tidigt.

Kram till er ❤️