Röntgen besked

20 januari, 2020 26 Av Ingela Fohlin

Jaaaaa😊😊😊👍👍👍❤️❤️❤️ vi är så glada att vi knappt tror att det är sant. Tumörerna har minskat till och med, inte bara stannat av som vi hoppades på utan också minskat. Läkaren trodde knappt på det själv. Han hade ju förberett oss på att det vi kunde hoppas på var att det hade minskat men vi skulle inte räkna med det för att det igentligen är för tidigt för det. Han va också jätte glad, Robin är den ända patient som gått igenom studien där tumörerna minskat så tidigt. Han va inte heller beredd på det. 👍 så vi är så glada.

Tumörerna ligger inkappslade sa han och var lite förvånad för han visste inte varför. Detta sa dom även till Ingela då hon opererade bort sin om att den låg som i en hinna runt tumören som dom inte vart med om tidigare.

Vi får hoppas och tro att det är DET som gör det och att det är sättet att kväva den på. Tittar vi på röntgenbilder vi har från då och idag så ser man en väldig skillnad. Tillsammans med allt vi gör hemma med mat och allt annat vi gör så känns det som vi är på rätt spår. 😊😊

Kram till er alla ❤️