Röntgen besked för mig

22 juni, 2020 11 Av Ingela Fohlin

Nu känns det verkligen inte bra… Kan det aldrig ta slut, allt elände. Jag gjorde röntgen torsdagen den 11 juni och i måndags förra veckan redan skickar de ut ett brev till mig för en tid nu på torsdag för röntgen svar. Två dagar efter att jag gjort röntgen..anledningen till att jag ser det idag är att jag/ vi inte orkat gå ut och hämta posten tidigare så jag fick det förmodligen redan i tisdags eller onsdags förra veckan. Det får inte hända nu att jag får tillbaka det igen…. Men troligtvis är det så eftersom sist jag pratade med min läkare när jag frågade varför det ska ta sån tid för att få svar så sa hon att de prioriterar de som fått tillbaka cancern först och tar kontakt med dem så fort de får svar från röntgenbilderna och därför tar det längre tid som det gjorde för mig förra gången, tre veckor när jak inte hade något. Nu tog det två dagar.det har aldrig hänt förut…. Jag bara darrar i hela kroppen, känns helt sjukt allting…. Hur ska jag kunna vänta tills på måndag……hur ska vi kunna vänta….